Ogres novada Kultūras centra vokālā studija Svilpastes (vadītājas Ilze Miezere, Ināra Arbidāne) klausītājus priecē ar jaunu videoklipu, kas, kā Līgo svētku sveiciens pie klausītājiem nonācis tieši pirms saulgriežiem. Šoreiz videoklips tapis latviešu tautas dziesmai “Sadziedami” Laumas Bērzas aranžējumā.
Vokālās studija Svilpastes vadītāja Ilze Miezere atklāj, ka filmēšanas laikā gājis raibi, laikapstākļi reizēm pievīla un nācās ķert katru dienu, kad uzspīd saulīte, taču ar rezultātu visas ir ļoti apmierinātas.
Svilpastes saka lielu paldies Ogres teātra režisoram Jānim Kaijakam par iespēju fimēšanā izmantot Ogres teātra izrādes “Skroderdienas Silmačos” scenogrāfiju, kā arī video māksliniekam Ansim Imakam un skaņu māksliniekam Sandim Grauzam par tehnisko atbalstu.
Klipa tapšanā piedalījās vokālas studijas dalībnieces Dina Dehteviča, Lienīte Audare, Emīlija Bite, Lība Eltermane, Lelde Liepa, Estere Voitjule, Patrīcija Ozola, Elizabete Darge, Tīna Jermacāne, Sannija Šeflere un Martina Kerubina. Fonogrammu sarūpēja Aivars Lūsis, savukārt par video un skaņu rūpējās video mākslinieks Ansis Imaks un skaņu mākslinieks Sandis Grauzs.
Videoklipu iespējams noskatīties Ogres novada Kultūras centra Facebook lapā un citu sociālo tīklu vietnēs, kā arī platformā Youtube.
Ogres novada Kultūras centrs pievienojas sveicieniem un novēl līksmus vasaras saulgriežus!