Translate

Use Google to translate the site. We are not responsible for the accuracy of the translation.
A A
75%
100%
125%
Kontrasts

OGRES NOVADA UN OGRES PILSĒTAS SVĒTKI

23. augustā svinēsim Ogres novada svētkus. Iepazīsim Ogres novada pilsētas un pagastus, baudīsim koncertus, izstādes un brīvdabas kino, dejosim koncertballē un jaunaktlāsim Ogres novada leģendas.

Savukārt 24. augustā Ogres pilsētas svētkos ogrēnieši un pilsētas viesi aicināti ļauties mūzikai koncertos dažādām gaumēm, sportot un just līdzi, baudīt mākslu, teātri, uguņošanu, ūdens projekcijas un citus aizraujošus notikumus Ogres pilsētvidē.

Leģendas vieno un aptver visu novada teritoriju – katrā pagastā un katrā pilsētā tiek lolotas ieceres un atbalstīti centieni, kas rezultējas ievērojamos sasniegumos. Ogres novada un Ogres pilsētas svētkos iepazīsim mūsu novada leģendas un ļausim dzimt jaunām.

Svētku programma un norišu karte skatāma zemāk.

 

Pilsētas svētku programma
Pilsētas svētku norišu karte
Pilsētas svētku norišu digitālā karte

 

 


 

Informācija par autostāvvietām Ogres pilsētas svētkos

Ogres novada un pilsētas svētku apmeklētājus, kas 23. un 24. augustā pilsētas centrā ieradīsies ar savām automašīnām, aicinām ielūkoties šajā kartē, kurā atzīmētas svētku norises un tām tuvākās auto stāvvietas.

Svētku laikā automašīnas varēs novietot arī speciāli šim notikumam izveidotā stāvlaukumā, pļavā aiz Ogres novada Kultūras centra, tāpat svētkos būs pieejams automašīnu stāvlaukums Upes prospektā 15A.

Autovadītājus lūdzam ņemt vērā, ka:
❌ No 21. augusta 22.00 līdz 26. augusta 22.00 nebūs pieejama autostāvvieta pie Ogres novada Kultūras centra galvenās ieejas

❌ No 21. augusta 22.00 līdz 25. augusta 5.00 nebūs pieejama autostāvvieta pie Ogres mūzikas un mākslas skolas (Brīvības iela 11)

❌ No 23. augusta plkst. 7.00 līdz 24. augusta 17.00 nebūs pieejama auto stāvvieta pie skulptūras “Baltā cielava” (Tīnūžu iela 1)

❌ No 23. augusta plkst. 22.00 līdz 24. augusta 17.00 nebūs pieejama auto stāvvieta pie Ogres Mūzikas un mākslas skolas (Brīvības iela 50)

❌ No 23. augusta plkst. 22.00 līdz 24. augusta 17.00 nebūs pieejama auto stāvvieta Krasta laukumā (Brīvības iela 51)

 


 

Informācija par SVĒTKU UGUŅOŠANU

Ogres pilsētas svētkos 24. augustā  plkst. 23.00 pie arkveida gājēju tilta pār Ogres upi aicinām baudīt svētku uguņošanu mūziķa Ingara Viļuma orģinālkompozīcijas pavadījumā.
Savukārt pirms un pēc uguņošanas no plkst. 22.00 līdz 01.00 Ogres upes ūdeņos spoguļosies ūdens projekcijas ŠEIT DZIMST LEĢENDAS un Ogres novadā radīto dziesmu performance kopā ar DJ AIVIS.

Informējam, ka drošības apsvērumu dēļ 24. augustā uz laiku tiks slēgts arkveida tilts pār Ogres upi.

❌ Arkveida tilts gājēju plūsmai slēgts no plkst. 21.30 līdz  23.40