Bērnu filmu rīti

Animācijas filma  CEĻOJUMS UZ MĒNESI

Režisors Ali Samadi Ahadi

Bez vecuma ierobežojuma

Filma dublēta latviešu valodā. Filmas garums 1 stunda 25 minūtes

Kad Pētera mazā māsiņa Anna apņemas palīdzēt vaboles kungam atrast pazudušo sievu, viņu nolaupa ļaunais Mēness Vīrs un nu Pēterim jādodas brīnumainā glābšanas piedzīvojumā uz noslēpumainu vietu – Mēnesi. Šajā fantastiskajā ceļojumā Pēteris nonāk Zvaigžņu pļavā, kur satiek miegaino Smilšu Vīru, kurš zina stāstīt, ka tikai Nakts Fejas rīkotajās vakariņās mākoņu pilī viņi var noskaidrot, kur atrodas Anna – diemžēl visiem vietas nepietiek.

Lomas latviešu valodā ierunājuši: Elīna Krastiņa, Signe Loca, Aigars Krapivņickis, Ansis Klintsons, Valdis Vanags, Atis Zviedris, Eduards Beķeris u.c.

Pieaugušajiem biļete derīga tikai kopā ar Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sadarbspējīgo sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu! Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav jāveic Covid-19 testi, bet no 12 gadu vecuma nepieciešams vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sadarbspējīgais sertifikāts, vai pēdējo 72h laikā veikts skolas skrīninga tests kopā ar personu apliecinošu dokumentu. Visiem apmeklētājiem no 7 gadu vecuma pasākuma norises vietā jālieto sejas aizsargmaskas!